esmaspäev, 30. august 2010

tipa tapa

Esimesed sammud on tehtud. Sõitsin autoga äärelinna ja läksin siis jalutama. Tibusammudel ma liikusin, aga vähemalt liikusin. Kõndisin kokku 32 minutit täna jutti. Ja tõepoolest, nagu arst ütleski, jalg on turses. Hoidsin külmakotti peal juba. Aga nii nii mõnus oli jälle kõndida. Täna oli väga tore päev!!!

6 kommentaari:

  1. Tahan ka juba kõndida,aga õnneks pole enam palju jäänud. kas sul see teine kips oli üleni või ainult eespool? Mul on ees,aga olen kuulnud ,et pannakse ka taha ja talla alla. Ei tea millest see vahe sõltub.

    VastaKustuta
  2. Teine kips oli üleni ikka. Esimene oli ainult eespool. Sest selle kipsiga ma jalutasin 4 nädalat ringi ilma karkudeta. Sul siis teine kips samasugune nagu esimene oli?

    VastaKustuta
  3. Jep,teine kips on põhimõtteliselt sama nagu esimene,ainuLt veits lühem.Käima kästi pärast pagaldamist teisel päeval hakata,aga psühholoogiline tõrge oli sees ja sain jalale alles neljandal päeval. Nüüdseks käin ka pea nädala juba ilma karkudeta.Agan kips hõõrub ja üldse on suht raske. 8 päeva veel...... Tegelikult ma kardan seda ilma kipsita kõndima hakkamist. Taastusraviga on siin nagu on,lubati 5x võimlemist. Praegu küll mõtlen,et esimene päev lähen kohe ujulasse. Näis.

    VastaKustuta
  4. Imelik tõesti. Ja kui kaua sa siis kokku üldse kipsis olema pead? Ja see teine kips hõõrus minulgi, jalg kahest kohast katki ikka täitsa praegu. Ma tahaks ka väga vette minna, aga ei julge veel. Kogun natuke veel julgust.

    VastaKustuta
  5. Kokku tuleb 40 päeva kipsiga olemist. Praegu küll siin oma mõistusega arvan,et vette minek on kergem,kui taasturavi võimlemine,aga nojah,elame-näeme.

    VastaKustuta
  6. Mulle ütles arst et 40 päeva kipsiga mis on siis ees ja pärast mingk jalatugk või midagi sellist

    VastaKustuta