pühapäev, 17. veebruar 2013

ootamas paremaid aegu

Terve viimase nädala pidin jalga hoidma ja ravima. Igapäev laserravi seanss 20-25 minutit, külma-kuuma vee seansid 2-3 korda päevas, kokku kuni 1 tund, päevas 2-3x põletikuvastase geeli määrimine. Ahilka on valus ja kui kõndidagi on valus, siis jooksmisest ja hüppamisest rääkida ei saa.

Nii tuli seekord alla anda ja eesti meistrivõistluste stardist loobuda. See oli väga raske valik. Reedel tegin selle nädala esimese trenni, kus jooksin. Proovisin ka kõrgust ja suutsin isegi lühikese hoojooksuga 1.95 hüpata, aga naudingust oli asi kaugel. Valu on suur ja hüppamine, jooksmine ei paku mingit rõõmu. 

Jalg tuleb korda saada ja siis edasi minna. Ma veel lõplikku otsust pole vastu võtnud, et rohkem see talv ei võistle. Ravin jalga aktiivselt edasi ja vaatan, mis järgmise nädalaga saab. Variant on 26ndal Tallinnas hüpata, aga kõik oleneb paranemise kiirusest.

Hea vormi korral oli selline loobumisotsus väga raske. Nii raske lausa, et võtsin isegi kõik võistlusriided Tallinna kaasa igaks juhuks. Aga täna hommikul tunnistasin endale, et seekord peab olema nii.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar