pühapäev, 13. märts 2016

lõigud, lõigud, lõigud

On pühapäeva õhtu. Kell on saamas pool seitse. Nädalavahetusest on väsimus sees, kuna kaks päeva sai Lätis õpilastega võistlustel käidud. Aga mis siin ikka, pakime spordikoti ja asume halli poole teele, sest ees on ootamas taas mõnus lõigutreening. Tänagi liitub minuga hea sõber ja treeningkaaslane, koos on oluliselt lihtsam jooksumeetreid koguda.

Soojendus midagi head ei tõota, jalad on rasked ja keha kange. Aga korralik soojendus muutis palju. Lahtijooksude järel oleme katsumuseks valmis. Tänane plaan nägi ette taas 300+200+100 ja nii 5 seeriat. Seeria sees jooksude vahel pausid lühikesed, seeriate vahel pikemad, korraliku taastumiseni. Kokku seega 3 kilomeetrit jooksu.

Esimesed 2 seeriat on väga kerged. Kergemad kui seni. Kolmanda seeria 200 meetrine jooks muudab seda olukorda oluliselt. Ja kui viienda seeria viimane jooks on lõpetatud, langeme täna esmakordselt pikali maha ja tunneme suurt naudingut tehtust. Pärast lõdvestavat sörkjooksu ootab ees kuum saun, mis on täna eriti nauditav. 

Väga väga mõnus õhtupoolik!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar