neljapäev, 23. september 2010

arsti visiit 4 päeva pärast

Ultraheliravi on läbi, homsest algab magnetravi. Lühike kirjeldus magnetravist:

Raviks kasutatakse madala sageduse- ja intensiivsusega alalis- või vahelduvat magnetvälja.                               
Magnetravil on turset alandav ja põletikuvastane toime, soodustab ainevahetust ja vereringet.
Kiirendab luumurdude paranemist ning on valuvastase toimega. Magnetravi langetab vererõhku. Protseduuri pikkuseks on 15-30 minutit.

Lisaks hakkan käima 2-3 korda nädalas ujumas, nii kuu aega. Appi tuli siinkohal mu spordiklubi, kes need asjad kinni maksab.Mulle reeglina ei meeldi abi paluda, aga olen seda üldse väga vähe teinud ning tänavune sisehooaeg oli kõigi aegade edukam mul, nii et põhjust küsida oli ja klubi tuli lahkelt vastu!

Nii et vaikselt ronin sadulasse ikka tagasi!

3 kommentaari:

  1. Sain ka eile siis oma taastusravi saatekirja kätte. Uh ravi eest tuleb endal maksta ja siis mingi võimlemine veel. Taasturavi arst ütles,et eile olin tal viies(!) selle hädaga patsient. Et ei tea,milles probleem,aga praegu pidi meeletult kannakõõluse rebendeid ja murde olema:( Minu õnn on see,et jalg paiste selle kahe nädala jooksul,mis ilma kipsita olnud,on läinud ainult korra. Ei valuta ka. Lihtsalt kange. Tahaks juba endist elu tagasi:D

    VastaKustuta
  2. Võimlemine peaks ikka olema haigekassa poolt, kuna tegu on traumajärgse taastusraviga, millega peab inimene saama tagasi võime elada oma elu normaalselt edasi. Imelik et sul tasuline. Viimase aasta jooksul on mul endal ka 2 tuttavat ahilka rebendiga olnud, imelik jah.

    Aga see on tõesti sul hea, et paiste ei ole läind. Mul ikka 2-3 päevaga pärast kipsi mahavõtmist läks paiste ja siiani ikka. Aga siin võib muidugi oma osa mängida see, et ma annan sellele jalale kõvasti vatti ka. Kui ka mul on hakanud turse vähenema, mis on väga tore.

    Tibusammude kaupa tavalise elu poole me siin kõnnime nüüd :D küll me hakkama saame!

    VastaKustuta
  3. Ei-ei,võimlemine on ikka tasuta,uh tasuline:D Kui uh-st ei aita,siis lubati veel miskit välja mõelda. Aga eks jah,mul pole ilmselt sellist koormust vaja kohe jalale anda. Märtsis tahaks küll mäkke suusatama,aga no eks näis.

    VastaKustuta