pühapäev, 3. oktoober 2010

Tegevust jagub

Praegu olen käinud 3 korda ujumas. Esimene kord ujusin 800meetrit, väikeste pausidega, teine kord 1 km kokku, järjest ujusin 400m ja siis puhkasin pisut ja 700m järel puhkasin korra veel. Viimane kord ujusin aga 1 km järjest ära, aega kulus selleks 25 minutit ja 12 sekundit. Pulssi mõõtsin ka, 26-27 oli keskmine. Väga mõnus tunne oli pulss taas üles saada. Super. Hetkeplaan on ujumas käia vähemalt 4 korda nädalas ja järgmised 2 kuud. Eile käisin rattaga sõitmas looduses, metsateedel. Kokku ligi 2 tundi. Sai ka väikese koormuse.

Jalga hakkasin pihustama Dicloflexiga.
Sest mulle tundub, et midagi seal ikka on pahasti, mis sellist valu kõndides teeb. Vaatan kas on kasu.

Füsioteraapia sai mul läbi, 10 korda käidud ja hüppeliigese liikuvus on sisuliselt igas suunas taastunud. 90% vähemalt. Kummiga harjutusi ja pöidadele tõuse teen muidugi edasi. Neid pean isegi rohkem tegema hakkama.
Magnetravi jätkub veel tuleval nädalal.

2 kommentaari:

  1. Mul on Sinu saavutuste üle tõeliselt hea meel! Tore kui Sul õnnestub ja edeneb. Püüan ise ka edusamme teha, kuid ikka üsna vaevaliselt, ikka kolm sammu edasi ja kaks tagasi. Ei julge mainidagi, kuid ise võõrutan ennast alles kargust, lonkamisest rääkimata. Sujus ka juba päris hästi, aga oma enese tarkusest ja interneti saitide õpetuse põhjal püüdsin täna hommikul julgelt päkkadele tõusta… no ikka päris valus ja küllap ka ootamatu mu kõõlusele see oli. Kummilindiga pole probleeme, kuid keharaskusega see jalg täiskoormust küll ei jaksa. Kas Sul tursub-valutab vaid kõõlus või kogu hüppeliigese piirkond? Mul ikka kogu piirkond. Püüan ka pea püsti hoida ja Sinu blogist leian ikka ja alati lohutust-äratundmist. Tänan, et Sa viitsid sellega tegeleda, usun et see aitab paljusid „kaaskannatajaid“. Head paranemist! Anna teada kas Dicloflex on abiks.

    VastaKustuta
  2. Nüüd on mul ka siis paistetuse ja valutamise aeg peale hakanud:( Kõõluse kohalt mityte,kuid hüppeliiges pistetab üles.Ilmselt intensiivsemast jala treenimisest. Füsioteraapia päevadel,kui veel koidus ka rohkemat teen,siis on õhtuks ikka päris hull. Ja loisaks saab selg valest jalahoiakust suure koormuse. Uh ravi sai nüüd läbi,võimlemist on veel 3x jäänud,ilmselt kauplen seda juurde ja magnetravi oleks ka võimalus oma kuludega saada.
    Tänan ka seda blogi,sest just siit käin alati piilumas,mis mind veel ees oodata võib. Jõudu ja jaksu,kaaskannatajad!

    ps. kuidas teil muidu haavaarm on? Minu jaoks on see kole-kole,aga taastusravi arst ei jõudnud ära kiita,et kuidas ma selle nii ilusaks olen saanud:D

    Ahjaa,ja füsioterapeut ütles eile,et tal oleks nagu "jalgade eri",et iga päev kannakõõlustega mitmeid ja jalaluu murdudega. Hooaeg vist:(

    VastaKustuta